Saturday, June 28, 2014

Tokyo Disneyland

...menin Disneylandiin Asakon kanssa. Joo.

Tarkotuksena meillä oli siis mennä kuuden jälkeen viime sunnuntaina After 6 Passportit (jotka maksaa 3400yen - normilippuhinta on 5500) mutta sitten tajuttiinkin että kappas, After 6 on vaan viikonpäivinä. Päätettiin sitten lähteä nopeammin matkaan ja ottaa Starlight Passportit jotka on viikonloppusin ja lomapäivisin kolmesta eteenpäin.

Ennen junamatkaa kohti Chibaa (koska Tokyo Disneyland on nimestään huolimatta Chibassa. Chiba Disneyland ei vaan kuulosta niin houkuttelevalta... you know.) käytiin Uniqlolla ostamassa samanlaiset Aku&Iines T-paidat koska sovittiin että laitetaan samanlaiset vaatteet. Meillä on nimittäin molemmilla samanlaiset reput, eriväriset vaan... hehheh.



Mä en nyt tiedä mitä Disneylandista vois kirjottaa... sen voin kyllä sanoa että ylitti mun odotukset. Oon aina vähän miettinyt että mikäköhän siinä niin houkuttelee, kun eihän ne laitteet kovin hurjia voi olla ja näin poispäin. Mutta oli kyl ihan uskomaton fiilis! Ei sitä voi oikein sanoin kuvailla? Vähän kuin olisi oikeasti toi Disney-maailma herännyt henkiin.





Oltiin siellä toiseks viimesenä Tokyo Disneylandin pääsiäisajan päivänä...pääsiäinen kesäkuussa. Kierreltiin siellä ympäriinsä, etsittiin Stitch-aiheista päähinettä ja kun ei löytynyt tyydyin perus Minni Hiiri-korviin ja muutamaan Stitch-aiheiseen juttuun mun Stitch-pehmolelun (jonka ostin viime vuonna New Yorkin Disney Storesta) seuraks. Taidettiin käydä kolmessa attractionissa - Pirates of the Caribbean aiheisessa ajelussa, Mickey's Philharmagic 3D teatterissa ja Chiki Room Stitch-musikaalihuonehommassa (jos joku ei vielä ehkä huomannut mun lempidisneyhahmo on Stitch). Syötiin päivällinen ja sen jälkeen katseltiin paraati, oli muuten aika huikea (*-*)♡
























Käytiin aikasemmin päivällä jo kattomassa että voitettasko arvonnasta (joka siis tapahtui niillä sisäänpääsylipuilla, ei ekstramaksuja tms.) liput katsomaan Once Upon A Time- projection mapping esitystä joten valittiin laite numero 10, leimattiin liput ja painettiin yhessä sitä nappulaa ruudulla - ja ruudulle ilmestyi sanat おめでとうございます! Liput rullas ulos koneesta heti perässä ja poistuttiin arvontakoneilta hyppien onnesta, Asako on nimittäin hokenut että se haluaa nähdä sen show'n siitä asti kun ne sitä alko Disneylandissa näyttää. Meidän liput oli loppujen lopuks vielä ihan todella hyvällä paikalla - ihan keskellä istumapaikkoja, kymmenes rivi edestä. Oli ihan sika hieno show, otettiin vielä sen jälkeen kuva nopeesti Cinderella Castlen eessä mut se on Asakon kameralla joten mulla ei nyt oo sitä näyttää. Nauttikaa näistä muista kuvista!!




















Oli ihan sairaan hauskaa ja oli ehkä mun eka kerta Disneylandissa mut ei tuu jäämään viimeseks! Pitää päästä Disney Sea tsekkaamaan kans mahdollisimman pian... ehkä kokeiden jälkeen kun kaikki muut viimein hellittää sen opiskelun kanssa. ( ˘ω˘ )

1 comment:

  1. Oi miten kauniit valot siel on pimeellä*o* ite olin viime kesänä tuol Tokion Disneylandissä ja Pariisin Disneylandissä 2010. Ihan mahtavia paikkoja. (Tykkään enemmän tosta Tokion ehehe) mut tosi ihana postaus!:3 nautin

    ReplyDelete